lunes, 6 de agosto de 2007

2ª intervencion artroscopica

en 56 años que tengo nunca habia pasado por un trauma como el que paso ahora, la razon es la que veis en estas imagenes.

secuelas de una noche de verano, valla "paliza" que me dieron en una habitacion con todos los adelantos, no me entere de nada, pero os puedo asegurar que hace mucho tiempo que no duermo sin padecer dolor, al final me duermo despues de pasar muchas horas despierto, aburrido de estar despierto, valla.


y os puedo asegurar que me lavo, eh¡,

5 comentarios:

Josep Barberà. dijo...

be chapi,mes mal ja no te'l faran...consolat pensant això!.a vore quin dia mos veiem i mos contem les penes.

un tal Pinxo dijo...

UUUffff...quina mala cara que fiques..., anim Xapi, intentaren cuidarnos una miqueta...i segur, que un tems ja estas trepant...

Joanet dijo...

Tio lavarte se ve que te lavas... pero afaitarte creo que menos que yo!!!! Avore si pases un dia per ulldecona a ferme una visiteta i mos contem batalletes... este mes dies impars!!!!

jaumeplanellpiqueras dijo...

Ànims, fes bondat i segueix la pauta de Rehabilitació, a un company el van operar com tú i després de sis mesos de rehabilitació ara encadena vuitens...certament és una mica més jove però tampoc cal fer vuitens per disfrutar oi?

lo company del Mus dijo...

gracies company, amb el tema estem, com tu dius no cal fer vuitens per disfrutar de l'escalada. ens veurem per les parets algun dia no molt llunya. salut a tots i totes.