jueves, 12 de junio de 2008

Requiem per Cedrilles

no se per quina rao desapareixem fotos del post, torno a possar-les ¡¡quin misteri!!
Réquiem per cedrilles
Desde que van arribar les primeres noticies de que volien “prohibir” l’escalada al racó de Cedrilles, ens vem posar en contacta amb les dependencies del medi natural d’Amposta i la cosa va quedar que s’elaboraria un mapa de la zona indican les zones d’escalada per fer un seguiment i si cal regular l’activitat en els sectors me sensibles.

Be amics, aquí tenim la respostas, sense cap mena de contestacio per part de la consejeria de medi ambient, ells de momento han tirat pel recte.

Que sapigueu que el lletrero de prohibit escalar no esta a l’entrada del cami, no! Esta adalt de tot, sota de la paret, aixo vol dir que que tindras que donar mitja volta despres de fer la patejada de ½ hora per la bucolica pendent.

I jo en pregunto, si no espot escalar en tot l’any que faran els caçadors? Tampoc caçaran? Per que com es veu la zona esta cotada de caça i els pagan una cuota. Els escaladors si volem escalar amb seguretat tambe hem d’estar asegurats, i no es gratis precisamente, eh!.

Digueume si habeu vist algun lletrero com aquest en el nostre territorio prohibint l’escalada sense cap mena de regulación.

Asi esta el tema. Alguna solucio? Neu pensant o tot el treball de mes de 20 anys d’escalada en el unic sector interesant d’aquesta part del Montsia (Amposta) quedara en el oblit on les xapes serviran per fer punteria dels respetusos del lloc.

una porció de les plaques del sol al racó de Cedrilles. era l'unica opció d'escalar a l'estiu a l'hombra per la zona. ahi queda.

Rectificació.
sempre dic que has de comprabar las coses per tu mateix, (no ets pot confiar de lo que et diguin) con que no en podia creure que no habian posat cap cartell al parking, he anat aveure i afectivament, hos podeu estalviar la patejada. demano excuses pel meu arrebato.
aixo ja fa temps que va desapareixe, s'ha acabat el presupost? o pasen de nosaltres?

7 comentarios:

Joanet dijo...

Aneu en compte perque aixo que ha fet migambient va en mala llet, molt mala llet!!! Perque? Donç perque el primer tio que despues del pateo arribe alli dal i es trobe el cartell lo que fara sera arrancarlo i tirarlo a tomar pol kulo... I despues els de mig ambient tindran la escusa ideal per a recriminar que els escaladors som uns degenerats, irrespetuosos i tal i qual. Un cero patatero pals genis estos del mig ambient, una vegada mes demostren lo competents que son... Desde el meu punt de vista la millor solució pasaria per fer el montsia parc natural i de paso regular la escalada a tota la serra del montsia, cosa que es imposible ja que existix una cantera molt bonica que tots coneixem i k no xaparan... O tenim cru, pero s'ha de seguir lluitant! Anims!

un tal Pinxo dijo...

Pero no espot tot el any??

lo company del Mus dijo...

interpreta el texte i tu mateix dedueix.

Joanet dijo...

Pues eso que me como mis palabritas con patatitas... Aunque seguixo sense entendre que tenen en contra de la escalada!!!

Josep Barberà. dijo...

A vore si així ens espavilem...mentre hem estat decidint quan convocàvem la reunió(i no ens aclaríem),ells han ant fent.

Ara ja no tenim excusa.Posem-nos a currar de veritat per decidir què fem,posem-hi noms i cognoms a la feina que te que fer cadascú...i fem-la!.

Dijous tots a la seu de l'agrupa per posar-mos les piles d'una vegada.
Va.

Anónimo dijo...

Txaspar!
No havia vist el tema aquest de Cedrillas pero veig que per aqui el Sud-Sud us les tenen jugada

Qui cony manega aquest cotarro? Deu seu un subdepartament d'aqui baxi doncs altres llocs funciona diferent.

Ja investigaré, ja!

Cuida't profe, que em diuen que de tant en tant et fots dalt d'abaix (mestre Bessora dixit)

sambarinait dijo...

Ei! Si cal es fa una festa "sambari" a peu de paret i es possan el punts sobre les "i"s...